Relatie vinden? Een reading vertelt jou hoe je dit bereikt

Healing

Op zoek naar een nieuwe relatie, maar heb je geen idee waarom je niemand tegen het lijf loopt? Soms lijkt het wel alsof iedereen een leuke vriend of vriendin aan de haak heeft geslagen, terwijl jij nog eindeloos afwachtend zoekt naar die ene ware liefde. Dit kan ervoor zorgen dat je aan jezelf gaat twijfelen. Of je houdt juist een houding hoog dat je het single leven helemaal geweldig vindt of sterker nog, prefereert boven een gezellige relatie waarin je steun en liefde vindt. Een aura reading op afstand omtrent het thema relatie kan je helpen om te zien waar de schoen knelt. Ontdek welke factoren meespelen, waardoor je nog geen leuk persoon bent tegengekomen waarmee je een relatie kunt beginnen. Het kan soms verrassend zijn wat een nieuwe relatie soms in de weg zit. Als je bereid bent om jezelf hierin aan te kijken, kun je zomaar alle beren op de weg laten verdwijnen.

Reading: ontdek de redenen waarom een relatie uitblijft

Als velen om je heen een fijne relatie hebben en jij altijd alleen bij een sociaal evenement aankomt, kan de moed je in de schoenen zakken. Je vraagt je af of een relatie wel voor jou is weggelegd. Misschien droom je wel van een eigen gezinnetje en betreur je het dat dit steeds verder van je verwijderd lijkt. Er kunnen veel verklaringen ten grondslag liggen aan het feit dat het vinden van een geschikte levenspartner voor uitdagingen zorgt. Zo kun je te kritisch zijn of een te perfectionistisch plaatje van hoe een relatie eruit zou moeten zien, voorhouden. Of je hebt bewust of onbewust een angst om je te binden, werkelijk aan een ander toegewijd te zijn. Misschien wil je het juist te graag, waardoor je mannen, of vrouwen, ergens afschrikt. In een reading kan gekeken worden naar wie je bent, wat je een partner te bieden hebt en waardoor je de boot nog ergens afhoudt.

Reading op thema

In een reading kan op thema worden gelezen. Naast het onderzoeken van jouw relatie kwaliteiten, kan een reading meer inzicht geven in wie jij als vrouw bent. Welke overtuigingen heb je meegekregen over vrouw-zijn en jouw benadering tot relaties? Welke voorbeelden heb je gehad en in welke mate schrik je hierdoor weg van het aangaan van een relatie? Spelen er ongemerkt twijfels, zorgen of ongeloof mee, waardoor je jouw leuke partner nog niet bent tegengekomen? Misschien heb je eerdere relaties nog niet volledig verwerkt en heb je eerst nog wat persoonlijk werk te doen, voordat je jouw steun en toeverlaat ontmoet. Een reading gunt jouw inzicht en bemoediging voor het vinden van de juiste match. Een energetische healing kan daarnaast een mooie aanvulling zijn om de inzichten verder te integreren.

Photo: David Gomes at Pexels